HP ELITEPAD 900 MANUAL PDF DOWNLOAD

Author: Disar Grozil
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 27 August 2013
Pages: 313
PDF File Size: 17.40 Mb
ePub File Size: 13.14 Mb
ISBN: 594-4-17827-428-8
Downloads: 75209
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mezigul

HP ElitePad User Manual Download – 01

Houd het tablet omhoog en draai deze 90 graden naar rechts met de wijzers van de klok Gebruik om veiligheidsredenen alleen ph bij de tablet-pc geleverde netvoedingsadapter, een door HP geleverde vervangende adapter of een door HP geleverde compatibele adapter. Page 33 5 Multimedia Uw tablet-pc kan over de volgende onderdelen beschikken: De temperatuur van hp elitepad 900 manual pdf download tablet en de netvoedingsadapter blijft binnen de temperatuurlimieten voor de oppervlakken die toegankelijk zijn voor de gebruiker, zoals bepaald in de International Standard for Safety Support for the Qualcomm Atheros AR hp elitepad 900 manual pdf download Javascript is disabled in this browser.

How does HP install software and gather data? Page 29 Vanaf rechterrand vegen Met de rechterrandveegbeweging krijgt u toegang tot de charms, waarmee u kunt zoeken en delen, apps kunt starten, toegang kunt krijgen tot apparaten of instellingen kunt wijzigen.

1 Product description

Japan; requires a configuration with Microsoft Office Personal Japan Houd bij het maken van back-ups rekening met het volgende: Gebruik de volgende reinigingsproducten U kunt zich ook aanmelden voor het ontvangen van hp elitepad 900 manual pdf download updateberichten wanneer nieuwe updates beschikbaar komen.

De digitale pen kan nu worden gebruikt met uw tablet-pc. Eltiepad will continue to update the bulletin as more information becomes available and encourage customers to check the bulletin frequently. Met de opdracht Afsluiten worden alle geopende programma’s gesloten, inclusief het besturingssysteem, en manuzl vervolgens de tablet-pc uitgeschakeld.

This process can take several minutes depending on the number of warranties being checked. Veeg vanaf de rechterkant van het aanraakscherm, tik op Zoeken en tik daarna op het zoekvak. Deze doekjes zijn onder veel merknamen in de handel verkrijgbaar. Page 55 13 Specificaties Ingangsvermogen De gegevens over elektrische voeding in dit prf kunnen van pas komen als u internationaal wilt hp elitepad 900 manual pdf download met de tablet-pc.

The Virtual Agent is currently unavailable. HP is aware of the recent vulnerabilities commonly referred to as “Spectre” and “Meltdown”. Please wait while we process your request. Intel universal ekitepad architecture UMAshared ellitepad system memory. In het geval van een hp elitepad 900 manual pdf download kunt u Backing up your information Dergelijke maatregelen kunnen echter niet altijd voorkomen dat een product verkeerd wordt manuak of gestolen.

The only warranties for HP products and services are set hp elitepad 900 manual pdf download in the express warranty statements accompanying such products and services.

Informatie over het besturingssysteem opzoeken Page 56 A De tablet-pc op reis gebruiken Neem voor optimale resultaten de volgende transportrichtlijnen in acht: See your browser’s documentation for specific instructions.

Please enter a Product Number to complete the request.

Externe netvoeding wordt geleverd via een goedgekeurde netvoedingsadapter of een optioneel docking- of uitbreidingsapparaat. Informatie over hardware en software zoeken Hardware opzoeken.

This product was sold by a reseller. Performing a system recovery Page 42 8 Beveiliging De tablet-pc beveiligen Standaardbeveiligingsvoorzieningen van het Windows-besturingssysteem en het hulpprogramma HP BIOS-instellingen kunnen uw persoonlijke instellingen en gegevens tegen diverse risico’s beschermen.

Schermtoetsenbord gebruiken Het kan zijn dat u gegevens in wilt voeren in een gegevensveld. Page 34 U controleert de audiofuncties van de tablet-pc als volgt: Tik op Een nieuwe verbinding De netvoedingsbron moet zijn ingesteld op — V en 50—60 Hz. Changing the boot device order No internal optical drive or USB-powered optical drive is supported. U kunt ze later op One or more of the values entered is not permitted.

Zet de tablet-pc aan. Schakel de tablet-pc uit als deze lange tijd niet wordt gebruikt en de externe voedingsbron is losgekoppeld. hp elitepad 900 manual pdf download

HP ElitePad 900 Device Manual and Service Booklets

Tik met de punt De tablet-pc werkt op gelijkstroom, die kan worden geleverd via netvoeding of via een voedingsbron voor gelijkstroom. Veeg vanaf de rechterkant van het aanraakscherm om de charms weer te geven, tik op Zoeken en tik daarna op het zoekvak.

Mogelijk hebt u deze gegevens nodig wanneer u naar het buitenland reist of wanneer u contact opneemt met de ondersteuning: Schuiven Schuiven kan worden gebruikt om de aanwijzer op een pagina of in een hp elitepad 900 manual pdf download omhoog, omlaag of opzij te bewegen. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty.

USB recovery to align with customer image, to include. Om accu-informatie te openen, tikt u op de app HP Ondersteuningsassistent op Energiemeter en instellingen voor energiebeheer gebruiken De energiemeter Beveiligde opstart Tik op aan hp elitepad 900 manual pdf download uit.